Glasvezel Achterhoek Zuid | Over ons
729
page-template-default,page,page-id-729,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Over ons Uw lokale ICT dientverleners

Persoonlijke aandacht en dichtbij
Wij zijn uw lokale ICT dienstverleners.

Deze website is een initatief van onderstaande lokale ICT dienstverleners, met als doel om u zo goed mogelijk voor te bereiden voor de overgang naar glasvezel. Wij hebben ervaring met het adviseren, begeleiden en voorbereiden van klanten bij hun overstap naar glasvezel. De meeste onafhankelijke informatie over het project is hier te vinden.

Meer info? Neem contact op met uw eigen ICT dientsverlener of via
info@glasvezelachterhoekzuid.nl:

 

Baron Computers

Wilhelminastraat 4
7091 BM Dinxperlo
Tel: 0315-655225
info@baroncomputers.nl
www.baroncomputers.nl

Logo Baron Computers

Baron Computers is sinds 1994 actief in Dinxperlo en omstreken als totaaloplosser op het gebied van ICT voorzieningen. Kwaliteit, flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Baron Computers is gespecialiseerd in het repareren en verkopen van computers, notebooks, randapparatuur, camera systemen. Wij bieden ICT service aan huis en op afstand (Online) aan. Onze diensten verlenen wij aan de particuliere sector en het MKB.

Nijenhuis ICT

Doorndijk 1
7136 KG Zieuwent
Tel: 0544-351576 / 06-25224252
info@nijenhuis-ict.com
www.nijenhuis-ict.com

 

nict

 

Gestart in januari 2010 als zelfstandig specialist in SmallBusiness en Agrarische automatiserings techniek. Heeft kennis van alle gangbare hardware, managementpakketten, koppelingen met procescomputers.  Levert maatwerk PC’s, netwerken en IP Camera techniek. Daarnaast gespecialiseerd in schaalbare WiFi oplossingen voor zakelijk gebruik.

Decorsign ICT & Internet B.V.

De Vente 14
7261ST Ruurlo
Tel: 0573-454109
info@decorsign.nl
www.decorsign.nl

 

 

ICT zit in ons hart en deze kennis delen we graag met u. Decorsign ICT & Internet levert sinds 2001 hoogwaardige ICT oplossingen voor het MKB tot 120 werkplekken. Van ad-hoc ondersteuning of werkplekbeheer tot proactief systeembeheer en monitoring. Uw ICT infrastructuur is bij ons in goede handen. Ook particulieren helpen wij graag! In Berkelland hebben we reeds veel ervaring opgedaan tijdens het project Glasvezel Buitenaf Berkelland.

Help mij met mijn keuze Direct bestellen

Direct uw algemene vraag mailen? Vul onderstaand formulier in.

Naam*

Adres

Postcode

Plaats

E-mail adres*

Onderwerp*

Uw bericht*

* Verplichte velden.